Montana Nyugdíjasház

Tulajdonos típusa:
egyéb gazdasági társaság
Össz. férőhelyek száma:
25 fő
Szabad férőhelyek száma:
25 fő
Bekerülési / várakozási idó:
1 hónapon belül
Csak napközi otthon:
Nem
Megye:
Veszprém megye
Település:
8312 Balatonederics
Cím:
Kossuth u. 136
Központi telefonszám:
nincs adat
Központi fax:
nincs adat
Központi e-mail:
info@antalingatlan.hu
Webcím:
https://www.montananyugdijashaz.com
Intézményvezető neve:
Nagy Csaba
Orvosok száma:
0 fő
Ápolók száma:
2 fő
Egyéb személyzet száma:
2 fő
Kapcsolattartó neve:
nincs adat
Kapcsolattartó telefonszám:
nincs adat
Kapcsolattartó e-mail:
nincs adat
Idősek Klubja (nem bentlakásos napközi otthon) van:
Nem
Saját üzemi konyha van:
Igen
Kisállat vihető:
Nem
Kizáró egészségügyi ok:
Pszihiátriai és szenvedély betegeket, továbbá demens betegeket nem tudunk fogadni.
Frissítve: 2022-01-27 11:40

Bekerülési díj:

3 havi bérleti díjnak megfelelő kaució fizetendő

Havi díj:

220.000 Ft/hó-tól elhelyezéstől függően, ami a teljes ellátást tartalmazza

Napidíj:

nincs adat

Extra szolgáltatások:

Pihenőkert
Közös programok
Akadálymentesített épület
Kézműves foglalkozások
Zeneterápia
Fodrász/pedikűrös
Legyen Ön az első értékelő.
Montana
MontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontanaMontana

Bemutatkozó szöveg

RÓLUNK

A Montana Nyugdíjasház Keszthelytől karnyújtásnyira, a festői Balatonedericsen fekszik. 12 szobás nyugdíjasházunk kellemes parkosított környezetben, színvonalas ellátással, változatos programokkal és szakszerű gondoskodással veszi körül lakóit, akik az ország egész területéről érkeznek.  Itt igényes, tágas terek között, a közösség aktív, önálló tagjaként élhet, a kiszolgáltatottság érzése nélkül, családias környezetben, biztonságban.

SZÁLLÁSAINK

Nyugdíjasházunk mellett közvetlenül orvosi- és fogorvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt, fodrászat, kozmetika, étterem is található. Összesen 8 szobával és 4 apartmannal állunk lakóink rendelkezésére. Szobáink és apartmanjaink többsége akadálymentes, igény szerint saját bútorral is berendezhető. A nyugdíjasház parkosított kertje, mediterrán stílusú terasza, közösségi terei, étterme mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthon érezze magát. Az udvaron a parkolás vendégeink részére biztosított.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Étkezés

Változatos, napi háromszori étkezést biztosítunk saját éttermünkben. Igény esetén orvosi diétához is alkalmazkodunk.

Mosás, takarítás

Rendszeres takarítást és az általunk biztosított textilek (törülközők, ágyneműk) heti rendszerű mosását, továbbá ruházat mosásának lehetőségét alapáron biztosítjuk. Igény szerint a lakó ruháit is mossuk, vasaljuk.

Gondoskodás

Gondoskodunk az orvosok által felírt gyógyszerek beszerzéséről, pontos adagolásáról. Rendszeres nővéri személyes felügyelettel valamint hordozható vészhívó készülékkel óvjuk biztonságát.

TV, internet

Nyugdíjasházunk teljes területén elérhető a vezetéknélküli internet (Wi-Fi). Szobáinkban TV szolgáltatást is igényelhet.

KIKAPCSOLÓDÁS

A Montana Nyugdíjasház Keszthelytől karnyújtásnyira, a festői Balatonedericsen fekszik. Friss levegője, Balaton-partja, kedves, falusi utcái megragadják az ideérkezőt.  A helyi strand szépen füvesített, rendezett, hangulatos nádassal és hegyekkel övezett, fürdőzés közben a Szigligeti várra enged kilátást.

A környék számos lehetőséget kínál a pihenésre és a tartalmas időtöltésre. A közeli Keszthelyen, Vonyarcvashegyen, Szigligeten, Tapolcán, Hévízen, Sümegen minden korosztály számára érdekes programok közül válogathat, így amikor családja meglátogatja Önt, biztosított a kikapcsolódás a család minden tagja számára.

Nyugdíjasházunk rendszeresen szervez különböző házon belüli programokat, valamint kirándulásokat a környék látnivalóihoz, eseményeihez, hogy új élményekkel gazdagodhasson.

A Montana Nyugdíjasház közösségi terei, gondozott parkja ideális helyszínt biztosítanak egy jó beszélgetéshez, családja, barátai fogadásához. A családias környezetben életre szóló barátságok is köttetnek, minden adott ahhoz, hogy jókedvűen, aktívan, ugyanakkor nyugalomban tölthesse nyugdíjas éveit. Nyugdíjasházunktól pár lépésre minden fontos helyet megtalálhat: bolt (160 m), posta (120 m), körzeti orvosi és fogorvosi rendelő (160 m), bankautomata (400 m), étterem (650 m), fodrászat-kozmetika (400m) buszmegállók (120-150 m), templom  (500 m).

 

Legyen Ön az első hozzászóló. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Legutóbb megtekintett otthonok

megosztás