Granárium Nyugdíjasház

Tulajdonos típusa:
egyéb gazdasági társaság
Össz. férőhelyek száma:
24 fő
Szabad férőhelyek száma:
20 fő
Bekerülési / várakozási idó:
nincs adat
Csak napközi otthon:
Nem
Megye:
Komárom-Esztergom megye
Település:
2524 Nagysáp
Cím:
Granárium domb 3
Központi telefonszám:
30-966-7725 06-33-460-142
Központi fax:
nincs adat
Központi e-mail:
info@granarium.eu
Webcím:
www.nyugdijashaz.hu
Intézményvezető neve:
Pánczél István ügyvezető
Orvosok száma:
nincs adat
Ápolók száma:
nincs adat
Egyéb személyzet száma:
nincs adat
Kapcsolattartó neve:
Pánczél István
Kapcsolattartó telefonszám:
06-30-966-7725
Kapcsolattartó e-mail:
info@granarium.eu
Idősek Klubja (nem bentlakásos napközi otthon) van:
Nem
Saját üzemi konyha van:
Igen
Kisállat vihető:
Nem
Kizáró egészségügyi ok:

A Granárium Nyugdíjasházba Magyarország teljes területéről, de akár külföldről is nagy szeretettel várjuk a hazatelepülő jelentkezőket.

 

A beköltözés feltételei:

 • öregségi nyugdíjkorhatár elérése,
 • önálló életvitelre, önellátásra való képesség (cselekvőképesség) megléte,
 • mindenkori térítési díjak vállalása,
 • házirend elfogadása.

 

 

Sajnos nem lehet a Nyugdíjasház lakója az, aki:

 • cselekvőképességében korlátozva van,
 • a közösségi együttélés szabályainak és feltételeinek – pl. egészségügyi okokból kifolyólag – nem felel meg (30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás szükséges),
 • ápolási-gondozási szükséglettel rendelkezik,
 • pszichiátriai (pl. demencia, Alzheimer-kór) vagy szenvedély betegségben (pl. függőség) szenved,
 • ön-, vagy közveszélyes beteg,
 • értelmi fogyatékos,
 • fertőző betegségben szenved,
 • idült sebbel (pl. felfekvés) rendelkezik,
 • baktériumürítő.

 

Beköltözés előtt a leendő lakóval határozott/határozatlan idejű bérleti szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a legfontosabb szempontokat.

Panoráma

Felmerülő kérdés esetén elérhetőségeink bármelyikén forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk. Amennyiben ideje engedi, kérjük – előzetes bejelentkezést követően – keresse fel Nyugdíjasházunkat, hogy személyesen is meggyőződhessen az általunk leírtakról. Szeretettel várjuk!

Várakozási idő nélküli, azonnali beköltözési lehetőséget kínálunk!

 

 

Frissítve: 2022-08-08 10:14

Havi díj:

Szakosodás:

24 órás ügyelet

Extra szolgáltatások:

Pihenőkert
Akadálymentesített épület

Értékelés:

0
Még nincs értékelve
Legyen Ön az első értékelő. Az értékeléshez regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Nyugdijasotthon.hu
Nyugdijasotthon.hu

Bemutatkozó szöveg

         

A Granárium Nyugdíjasháznak a közel egy hektár nagyságú, a Gerecse és a Pilis hegyeire gyönyörű panorámás kilátást biztosító telken közelmúltban épült 5 szintes és 1485 m2 hasznos alapterületű épületünk biztosít otthont, amely – Granárium Központként, mint Étterem és Panzió – immár több sikeres működési évet tudhat a háta mögött. 2020-ban ugyanakkor profilváltást határoztunk el és a jövőben kifejezetten a szenior korosztálynak nyújtott szolgáltatásokra kívánunk összpontosítani.

A Szent Borbála Idősek Otthona negyed évszázados üzemeltetése során a családunknak olyan tapasztalatokra sikerült szert tennie, melyek alapján pontosan tudjuk, hogy az idős embereknek mindenkor az élethelyzetüknek és egészségi állapotuknak (aktív életet élő / részben ápolásra szoruló / teljes gondozást igénylő / demens ellátásra szoruló) éppen aktuálisan legmegfelelőbb, emberközpontú szolgáltatásokra van szükségük. Szolgáltatási körünk tovább differenciálásával és a nyugdíjasházunk kialakításával ebben kívánunk a segítségükre lenni.

A Granárium Nyugdíjasház Nagysáp belterületén, az Esztergomot (18 km) Tatabányával (32 km) összekötő 1119-es számú közút mellett fekszik, Budapest vonzáskörzetében (53 km). Esztergom városának közelsége mellett, friss vidéki levegője, végtelen nyugalma, csendje és békéje, kedves falusi hangulata ragadja meg leginkább az ide érkezőket.

Nyugdíjasházunkra a kényelem és harmónia jellemző. 12 db világos, kétszemélyes lakrésszel (20-24 m2) rendelkezünk, amelyek saját fürdőszobával (mosdó, zuhanyzó, toalet), teljes és otthonos bútorzattal felszereltek, de igény szerint a saját, jól megszokott bútorokat sem utasítjuk vissza.

Szobáinkban egyaránt biztosított a vezetékes telefon csatlakozás, központi antenna csatlakozás, szélessávú Internet csatlakozás, füstjelző, légkondicionálás, valamint egy minibár. Családias hangulatú panziónk így összesen 24 fő részére képes gondtalan életet biztosítani, de szobáink – egyedi megállapodás alapján – akár egyetlen személy vagy akár házaspárok részére is igénybe vehetőek.

8 db emeleti lakrészünk saját erkéllyel, épületünk pedig több terasszal (köztük egy jacuzzival felszerelt napozóterasszal), sőt egy egész játékszinttel (bowling, 8’ pool biliárd, csocsó, steel és szoft darts, asztalitenisz, kártyaasztal) is rendelkezik, melyeken vendégeink egyaránt szívesen időznek.

Az akadálymentes közlekedés biztosítása érdekében a szinteket személylift köti össze, ami nagyban megkönnyíti az épületen belüli közlekedést.

Díszkertünk kellemes, igényesen parkosított zöld környezetet, jó levegőt biztosít. Otthont ad a mindennapos sétának, levegőzésnek, napozásnak, ráadásul bármely kertészkedni szerető vendégünk előtt is nyitva ál, hogy a parkgondozásba bekapcsolódhasson.

Udvarunkban a nyugdíjasház lakóinak saját, dedikált parkolóhelyet is biztosítani tudunk. Valamennyi közösségi teret, társalgót lakóink szabadon használhatják, egyedül vagy társaságban (társasjátékok, kártya- vagy sakk partyk stb.).

 

 

Legyen Ön az első hozzászóló. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

Legutóbb megtekintett otthonok

megosztás